Barrie Vredeveld
Ik ben Barrie Vredeveld, 28 jaar en hoewel gestudeerd en gewerkt in de randstad, inmiddels teruggekeerd naar mijn roots op het Drentse platteland.

Veel dingen interessant vinden, maakt het best moeilijk een passende opleiding te vinden. Hoewel het bij mij welgeteld twee opleidingen duurde voordat ik uiteindelijk bij Communicatie & Multimedia Design terecht kwam, en ik ook bij deze opleiding in al zijn breedheid veel dingen leuk en interessant vond, heb ik uiteindelijk toch mijn voorkeuren ontwikkeld: marketing, research en concepting.

Het overtuigen van mensen door middel van een bepaald ontwerp en het lezen/leren van interessante weetjes uit wetenschappelijke onderzoeken om deze vervolgens toe te passen op een ontwerp (wat ik tijdens mijn afstudeeronderzoek heb mogen doen) zijn dingen die ik geweldig vind.
Ook de onderdelen van mijn minor, Innovation by Media & Design, vind ik erg leuk om te doen: Bedrijven analyseren, kijken waar kansen liggen, zelf concepten creëren; helemaal mijn ding.

Hobby’s heb ik ook genoeg: Zo ben ik dol op lezen, maak graag foto’s en nog liever speel ik daar mee in Photoshop. Ook tegen een eind wandelen of gewoon lekker een avondje thuis op de bank hangen zeg ik zeker geen nee!

Voor de harde feiten omtrent mijn opleidingen en ervaringen: zie hier mijn cv.

Voor zachtere feiten, nieuwsgierige vragen of gewoon omdat je graag berichten verstuurt: een mailtje sturen naar mag natuurlijk ook altijd.